tandartsenpraktijk schiedam
Tandarts Go Logo Mobiel

Ons Team

tandartsenpraktijk-den-haag

Ons Team,

tandartsenpraktijk-den-haag

K.D. Gotandarts implantoloog

Tandarts Go heeft zijn studie tandheelkunde in 1978 in Nijmegen afgerond en is tot op heden nog steeds zeer actief in het volgen van allerlei cursussen, congressen en nascholingen. Zowel in het binnen- als in het buitenland. Hij is geregistreerd implantoloog, ingeschreven bij het NVOI.
tandartsenpraktijk-den-haag

Inekepraktijkmanager

Ineke is al 35 jaar werkzaam in de tandheelkunde. Zij is een zeer ervaren praktijkmanager en als zodanig werkzaam binnen onze praktijk in Zwijndrecht. Gedurende haar werkzame leven is zij onder anderen actief geweest in algemene tandheelkunde, parodontologie en implantologie.
tandartsenpraktijk-den-haag

Jannypreventie- en tandartsassistente

Janny is al 25 jaar werkzaam in de tandheelkunde. Zij is opgeleid als tandartsassistente en heeft als zodanig veel kennis opgedaan in verschillende disciplines in de tandheelkunde. Binnen onze praktijk in Zwijndrecht is zij werkzaam als preventie- en tandartsassistente.
tandartsenpraktijk-den-haag

Ritapreventie- en tandartsassistente

Rita is al 20 jaar werkzaam in de tandheelkunde. Zij heeft een achtergrond in de opleiding tandheelkunde, maar is later in Nederland opgeleid tot tandartsassistente. Zij is als zodanig binnen onze praktijk in Zwijndrecht werkzaam en voert ook werkzaamheden uit als preventieassistente.
tandartsenpraktijk-den-haag

Genevièvepreventie- en tandartsassistente

Geneviève is al bijna 10 jaar in de tandheelkunde werkzaam. Zij is opgeleid als tandartsassistente. Binnen onze praktijk in Rotterdam is zij werkzaam als tandarts- en preventieassistente.
tandartsenpraktijk-den-haag

Saskiapreventie- en tandartsassistente

Saskia, is enkele jaren geleden in de tandheelkunde werkzaam geworden. Zij is binnen onze praktijk in Zwijndrecht intern opgeleid. Inmiddels is zij naast tandartsassistente ook preventieassistente.